Doneren

Ik wil donateur worden
Invulvelden met een * zijn verplicht

U wilt donateur worden?


Onze Stichting is een belangrijke en inmiddels onmisbare organisatie die opkomt voor de de belangen en het welzijn van huisdieren. Dat doen we zonder ook maar een cent subsidie. Wij doen hierbij een dringend beroep op u om donateur te worden van de Stichting. Voor slechts (minimaal) Euro 13,50 per jaar.

 

U wilt op andere wijze een financiele bijdrage leveren?
U kunt op een aantal manieren een financiele bijdrage leveren aan de Stichting SOS voor Huisdieren Friesland. Hieronder stippen wij kort de mogelijkheden aan:
Giften
Giften aan "algemeen nut beogende instellingen" zoals bijvoorbeeld de Stichting zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting, mits er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Het totale bedrag van de giften moet meer dan 1% en minder dan 10% zijn van uw verzamelinkomen, met een minimum van 59,90 Euro. Uw verzamelinkomen wordt gevormd uit uw verschillende inkomsten zoals uit arbeid maar ook sparen en beleggen e.d.
Periodieke uitkeringen
Het is ook mogelijk om meerdere malen een schenking te doen. Graag zelfs! Deze schenkingen, die geschieden in de vorm van lijfrente-termijnen kennen geen minimum- of maximumgrenzen ten aanzien van de fiscale aftrekbaarheid. Het bedrag is dus volledig aftrekbaar van uw inkomstenbelasting. Bespreek met uw accountant of notaris wat de regels en voorwaarden van deze vorm van schenkingen zijn. U kunt de Stichting verder nog financieel steunen d.m.v. schenkingen door schulderkenning, lijfrente gecombineerd met een lening of bevoordeling bij testament. Het strekt echter te ver om deze mogelijkheden uitvoerig te bespreken. Indien u van plan bent om de Stichting financieel te steunen en u wilt meer weten over bovenstaande opties, neem dan contact op met uw financieel adviseur, accountant of notaris.

 

 

donateur.adm@sosdier.nl

 

 

 


Rabo rekeningnummer: NL 73 RABO 0125947712
t.n.v. Stichting SOS voor Huisdieren Friesland Feinsum